ΙΔΡΥΣΗ Η εταιρία ιδρύθηκε το 1968 από τον Γεώργιο Μόσχο και τον πατέρα του Μηνά Μόσχο. Συνεχιστές της εταιρείας είναι οι υιοί του , εξού και το silver family !
Ιστορία της εταιρείας (1968-2015) Η εταιρεία ξεκίνησε από το παππού Μηνά Μόσχο ως αμιγώς αντικερί κοσμημάτων του 18ου αιώνα μέχρι την τότε εποχή . Αργότερα εκσυχρονίστηκε με παραδοσιακά ασημένια 925 Γιαννιώτικα κοσμήματα που είχαν απήχηση στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο (1980).
Ο αριθμός τον εργαστηρίων τη δεκαετία του 1980 ήταν 250-300 μικρά εργαστήρια μέσω των οποίων πραγματόνωνταν το εμπόριο από εμάς (πολλά καταστήματα) .
Πλέον για πολλούς λόγους διατηρούνται μόλις τα 50-60 εργαστήρια.
ΠΑΡΩΝ Στον παρόντα χρόνο προασαρμοστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούσαμε με την δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.SILVERFAMILY.gr .
Με την πλειονότητα των εργαστηρίων η Silverfamily Moschos συνεργάζεται και προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το όραμα και την παράδοση της πόλης των Ιωαννίνων. Με σεβασμό στους εναπομείναντες τεχνίτες και μικροεργαστήρια συνεχίζουμε την παράδοση αυτή και προφανώς με την στήριξή σας που δεχόμαστε εδώ και 3 χρόνια στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Και σας ευχαριστούμε γι αυτό!
Αρχές. Η Silverfamily δίνει έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων της , όλα τα κοσμήματα είναι 925 ( βαθμοί καθαρότητας  ασημιού ) . Σέβεται τους πελάτες της και αφουγκράζεται τις ανάγκες τους .
Διαφοροποίηση Η μοναδικότητα της Silverfamily Moschos είναι το πνεύμα και η φιλοσοφία της που εστιάζει στη άρρηκτη σχέση της με τους τεχνίτες της , στη δημιουργία νέων παραδοσιακών συλλογών μέσω του συλλογικού-ομαδικού πνεύματος και τον σεβασμό στην τέχνη των προγόνων μας. Μη ξεχνάτε όμως πως οι καιροί είναι δύσκολοι και προσπαθούμε με πάθος να επιτυγχάνουμε τους στόχους της ομάδα μας διαρκώς.
Με εκτίμηση , team Silverfamily Moschos