Ανακαλύψτε ένα ξεχωριστό ασημένιο μενταγιόν 925 με αχάτη, εμπνευσμένο από την πλούσια παράδοση της ελληνικής κοσμηματοποιίας και την ιδιαίτερη αισθητική των γιαννιώτικων κοσμημάτων.
Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του συνδυάζει την παραδοσιακή αισθητική των Γιαννιώτικων κοσμημάτων με μια διαχρονική και κομψή εμφάνιση. Η λαμπερή πέτρα αχάτη προσθέτει φωτεινότητα και διακριτική λάμψη στο κόσμημα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που μπορεί να φορεθεί τόσο στην καθημερινότητα όσο και σε πιο επίσημες περιστάσεις.
Το ασημένιο μενταγιόν 925 με αχάτη είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από τη Silver Family Moschos, με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και στην ανάδειξη της παραδοσιακής ελληνικής αισθητικής.
Χαρακτηριστικά
-
Υλικό: Ασήμι 925
-
Τύπος: Μενταγιόν
-
Πέτρα: αχάτη
-
Σχεδιασμός: Παραδοσιακός γιαννιώτικος
-
Ελληνική παραδοσιακή αισθητική
-
Σχεδιασμός & παραγωγή: Silver Family Moschos
-
Διαχρονικός και κομψός σχεδιασμός
-
Ιδανικό για καθημερινή χρήση ή ιδιαίτερες περιστάσεις
-
Ξεχωριστή επιλογή για δώρο
Αλυσίδα
Η αλυσίδα πωλείται ξεχωριστά. Η προτεινόμενη αλυσίδα έχει μήκος 42 εκατοστά και μπορεί να επιλεγεί ξεχωριστά για να ολοκληρώσετε το κόσμημά σας.
Το γιαννιώτικο ασημένιο μενταγιόν 925 με αχάτη αποτελεί μια ιδιαίτερη επιλογή για όσους αγαπούν τα παραδοσιακά ελληνικά κοσμήματα και αναζητούν ένα αυθεντικό κόσμημα με ξεχωριστό χαρακτήρα.

