Ασημένιο 925 δαχτυλίδι με ζιργκόν

Ασημένιο 925 και επιπλατινωμένο δαχτυλίδι με καρφωμένες λευκές πέτρες ζιργκόν. Διακριτικό και λαμπερό, φοριέται σε καθημερινή βάση χαρίζοντάς σας ένα μοντέρνο στυλ. Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι διατίθεται σε οποιοδήποτε νούμερο.

Διαβάστε περισσότερα...

Ασημένιο 925 δαχτυλίδι με καρδιά και ζιργκόν

Ασημένιο 925 και επιπλατινωμένο δαχτυλίδι με καρδιά και μικρές, καρφωμένες, λευκές πέτρες ζιργκόν. Διακριτικό και λαμπερό, φοριέται σε καθημερινή βάση χαρίζοντάς σας ένα μοντέρνο στυλ. Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι διατίθεται σε οποιοδήποτε νούμερο.

Διαβάστε περισσότερα...

Ασημένιο 925 δαχτυλίδι λουλούδι με ζιργκόν

Ασημένιο 925 και επιπλατινωμένο δαχτυλίδι λουλούδι με μικρές, καρφωμένες, λευκές πέτρες ζιργκόν. Διακριτικό και λαμπερό, φοριέται σε καθημερινή βάση χαρίζοντάς σας ένα μοντέρνο στυλ. Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι διατίθεται σε οποιοδήποτε νούμερο.

Διαβάστε περισσότερα...

Ασημένιο 925 δαχτυλίδι με ζιργκόν

Ασημένιο 925 και επιπλατινωμένο δαχτυλίδι με μικρές, καρφωμένες, λευκές πέτρες ζιργκόν και μια μικρή πεταλουδίτσα στην άκρη. Διακριτικό και λαμπερό, φοριέται σε καθημερινή βάση χαρίζοντάς σας ένα μοντέρνο στυλ. Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι διατίθεται σε οποιοδήποτε νούμερο....

Διαβάστε περισσότερα...

Ασημένιο 925 δαχτυλίδι σαγιονάρα με ζιργκόν

Ασημένιο 925 και επιπλατινωμένο δαχτυλίδι σαγιονάρα με μικρές, καρφωμένες, λευκές πέτρες ζιργκόν. Διακριτικό και λαμπερό, φοριέται σε καθημερινή βάση χαρίζοντάς σας ένα μοντέρνο στυλ. Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι διατίθεται σε οποιοδήποτε νούμερο, ενώ είναι και ανοιχτό από...

Διαβάστε περισσότερα...

Ασημένια 925 σκουλαρίκια με καρδιές

Ασημένια 925 σκουλαρίκια με τρεις μικρές καρδιές από λευκές πέτρες ζιργκόν. Διαλέξτε το αγαπημένο σας ζευγάρι από την τεράστια συλλογή μας και προσθέστε λάμψη και χάρη στην εμφάνισή σας.

Διαβάστε περισσότερα...